Promoot uw trailerhelling

Wilt u meer bezoekers naar uw haven, trailerhelling of website? Door het promoten van uw helling komt deze in de 'aanbevolen trailerhellingen' op de homepage. U kunt ook zelf uw voorzieningen en foto's over uw trailerhelling beheren. Uw trailerhelling wordt met een extra groot icoon weergegeven op de kaart. Gepromote hellingen worden meer dan 2x zoveel bekeken, gemiddeld 2.664 per jaar!

Promoot uw trailerhelling daarom voor slechts € 60.00 per jaar. De minimale duur van de promotie is 1 jaar (geen automatische verlenging).
Aanbevolen trailerhellingen

Review notificatie via e-mail

Groot icoon op de kaart

Link naar uw website

Beheer uw trailerhelling

Geef uw voorzieningen aan

Voeg foto's en filmpje toe

Vermeldt uw contactgegevens

Promotie op Facebook en InstagramVragen? Bel ons

Uw watersport bedrijf op de kaart

Zet uw watersport bedrijf op onze kaart met het zogenaamde "Map icon". U krijgt hiermee toegang tot meer dan 200.000 unieke watersporters per jaar die uw bedrijf eenvoudig kunnen vinden via uw logo en een link naar uw website!
De kosten voor het tonen van uw bedrijf op de kaart bedragen slechts € 120.00 per jaar. De minimale duur is 1 jaar (geen automatische verlenging).

* Alleen voor watersport gerelateerde bedrijven

Vragen? Bel ons

Trailerhelling widget

Help uw klanten met het vinden van de perfecte trailerhelling op uw eigen website! Door het plaatsen van slechts 2 regels code op uw website krijgen uw klanten ook toegang tot alle trailerhellingen op de kaart.


Voorbeeld van de widget:


De kosten voor het gebruik van de widget bedragen slechts € 60.00 per jaar. De minimale duur voor het plaatsen van een widget is 1 jaar (geen automatische verlenging).

Overtuigd? Bestel de widget en plak de ontvangen html code op een geschikte plek op uw website.

* De widget werkt alleen als uw website is beveiligd via https, gelukkig is dit in bijna elke website standaard geregeld.

Voorbeeld van de code:
						
						
<iframe src="https://www.trailerhelling.com/widget.html?apikey=APIKEY" style="height:600px;width:100%;" frameBorder="0" ></iframe>
<a href="https://www.trailerhelling.com"> © Trailerhelling.com</a>

Vragen? Bel ons


Resultaten

Ieder jaar zijn we weer blij dat meer watersporters en vissers ons weten te vinden, hierbij de laatste cijfers op een rij.

Unieke bezoekers


Land

Apparaat

Geslacht

Leeftijd