Contact

Trailerhelling.com
KvK: 53799062
Dorpen 4,1741 EE Schagen, NL
Email: info@trailerhelling.com

Vragen? Bel ons (+31654330550)

Heeft u vragen, tips of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Promoot uw trailerhelling

Wilt u meer bezoekers naar uw haven, trailerhelling of website? Door het promoten van uw helling komt deze in de 'aanbevolen trailerhellingen' op de homepage. U kunt zelf uw voorzieningen, informatie en foto's over uw trailerhelling beheren. Uw trailerhelling wordt met een extra groot icoon weergegeven op de kaart.

Promoot uw trailerhelling voor slechts € 4,95 per maand. De minimale duur van de promotie is 1 jaar (geen automatische verlenging).


Klik op "Trailerhelling promoten"

Betaal online

Beheer uw trailerhelling!Aanbevolen trailerhellingen

Review notificatie via e-mail

Groot icoon op de kaart

Link naar uw website

Beheer uw trailerhelling

Geef uw voorzieningen aan

Voeg foto's en filmpje toe

Vermeldt uw contactgegevens

Promotie op Facebook en Instagram


Uw watersport bedrijf op de kaart

Zet uw watersport bedrijf op onze kaart met het zogenaamde "Map icon". Onze bezoekers kunnen u dan makkelijk vinden via uw logo en een link naar uw website!
De kosten voor het tonen van uw bedrijf op de kaart bedragen slechts € 9,95 per maand. De minimale duur is 1 jaar (geen automatische verlenging).

* Alleen voor watersport gerelateerde bedrijven

Vragen? Bel ons

Trailerhelling widget

Help uw klanten met het vinden van de perfecte trailerhelling op uw eigen website! Door het plaatsen van slechts 2 regels code op uw website krijgen uw klanten ook toegang tot alle trailerhellingen op de kaart.


Voorbeeld van de widget:


De kosten voor het gebruik van de widget bedragen slechts € 4,95 per maand. De minimale duur voor het plaatsen van een widget is 1 jaar (geen automatische verlenging).

Overtuigd? Bestel de widget en plak de ontvangen html code op een geschikte plek op uw website.

* De widget werkt alleen als uw website is beveiligd via https, gelukkig is dit in bijna elke website standaard geregeld.

Voorbeeld van de code:
						
						
<iframe src="https://www.trailerhelling.com/widget.html?apikey=APIKEY" style="height:600px;width:100%;" frameBorder="0" ></iframe>
<a href="https://www.trailerhelling.com"> © Trailerhelling.com</a>

Vragen? Bel ons


Resultaten

Ieder jaar zijn we weer blij dat meer watersporters en vissers ons weten te vinden, hierbij de laatste cijfers op een rij.

Unieke bezoekers


Land

Apparaat

Geslacht

Leeftijd


Partners

Wij werken samen met partners om onze kennis en expertise te delen. Door samenwerking zijn we in staat om meer informatie over trailerhellingen, boten en boottrailers naar de watersporter te brengen. Onze partners in willekeurige volgorde: